PSOE brukte kommunepenger til valgkamp

Publisert

Opposisjonspartiet PSOE i Torrevieja skal ha brukt penger fra kommunen til å finansiere partiets valgkamp i 2007. Pengene skulle egentlige ha gått til partiets representanter som godtgjørelse for utgifter forbundet med vervet i kommunen, men ble i stedet brukt til å dekke partiets valgkamputgifter. Forholdet innebærer brudd på regelen om at kommunale midler ikke skal gå til politisk propaganda og kampanjevirksomhet. PSOEs kommunerepresentanter skal ha blitt enige om å la pengene fra kommunen i perioden 2007 til 2011 gå til nedbetaling av et lån på 80.000 euro som partiet tok opp for å drive valgkamp i 2007. Tilsammen 42.000 euro skal ha blitt nedbetalt på denne måten. Partiene Los Verdes og Partido Popular har sagt de vil anmelde forholdet.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter