Protesterer for å beholde Go-Kart banen på Orihuela Costa

Publisert

På bannere hengt opp kunne man lese “Færre nye boliger og flere tjenester”. Det var eierne av go-cart banen på Orihuela Costa som sto bak en demonstrasjon mot rivning 24. oktober. Eierne av go-kart banen tog sin demonstrasjon til rådhuset i Orihuela. De krevde at banen må bli vedlikeholdt, det samme for verkstedet de har for bilene og baren som har vært i drift siden 1977, langs riksvei N332 må få fortsette driften.

Rådhuset vil ha boliger og butikker

Krangelen de har med rådhuset henger sammen med reguleringsplanen fra 1997 som ble oppdatert med endringer i 2003 og 2007. Rådhuset vil omregulere et 20.000m2 stort område bak / oppforbi, Cala Mosca hvor det også skal bygges et utall nye boliger. Dette siste til tross for flere runder med demonstrasjoner og protester. I tilknytning til utbyggingen av området vil man ekspropiere areale i området hvor Go-Kart banen inngår.

Rådhuset på sin side har en prosess løpende som vil føre til at man bygger boliger over området og næringslokaler på arealet som grenser mot riksvei N332.

Gjennom mange år har beboere i området klaget på støy fra banen.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter