Program for karneval i Torrevieja 2023

Publisert

I februar braker det løs i Torrevieja. Et av høydepunktene blir det store opptoget 12. som går fra Centro Cultural i calle Ramon Gallud frem til avenida Gregorio Maranon. Blant høydepunktet for mange blir også det relativt nye innslaget med “dyrenes karneval” 5. februar eller drag-konkurransen 4. februar.

Fredag 27. januar arrangerer man “pregón”, en forfest med en besøkende komiker etterfulgt av konsert.

28. januar kroner man kongen og dronningen for karnevalet. Dette skjer i byens teater, Teatro Muncipal. Arrangementet er gratis og åpent for alle.

Søndag 29. januar skal det konkurreres i hvem som lager den beste paella. Dette skjer i området rundt Pub Borneo, i La Punta-nabolaget.

4. Februar er det drag-show og kåring av den beste i byens teater. Førstepremien er på 1500 Euro.

I Jardin de las Naciones arrangerer man “Dyrenes karneval” fra klokken 12.00 søndag 5. februar. Det er andre gangen man har et eget arrangement for dyr i tilknytning til karnevalet i Torrevieja. Grunnet stort oppmøte første gangen har man flyttet arrangementet til parken med større plass.

10. Februar – Gran quedada carnavalera. Klokken 22.00 samler karneval-folket seg i området fra Plaza de la Constitucion og mot Plaza Oriente.

Søndag 12. Februar er dagen for det store opptoget. Man vil kåre beste innslag i toget som går fra CAlle Ramon Gallud ved Centro Cultural Virgen del Carmen til bensin-stasjonen i Doctor Gregorio Marañón-avenyen hvor det blir en slags utstilling / messe.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter