Post-streik i Torrevieja, forbedrer tilbudet

Publisert

Brev, pakker og post-varsler som hoper seg opp. Over 10.000 brev og pakker har til enhver tid ligget på vent i Torrevieja. Dette har lenge vært virkeligheten for posten i Torrevieja. De ansatte skylder på for få postbud.

For å markere sin misnøye med situasjonen har ansatte i posten utført markeringer ved postkontoret i Calle Orihuela i Torevieja i løpet av hele denne uken.

De ansatte brukte et kvarter av spisepausen sin til å samles og protestere mot forholdene de mener er uholdbare. Ansatte føler man ikke kan gjøre en god jobb og mottar naturlig nok klager for publikum om sen postgang.

Aksjonen har gitt frukter og posten har nå gått med på å ansette 12 personer til. Om disse blir vikarer for juleperioden eller faktisk fast ansatte over tid er ikke opplyst.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...


Nyttig å vite:

Relevante nyheter