Polsk-Dansk narko-bande sendte hundrevis av kilo til Norge

Publisert

Det var i Orihuela at spansk politi pågrep flere personer, del av et nettverk som i årevis har sendt store mengder kokain, marihuana m.m. til blant annet Danmark og Norge. Blant de arresterte er en dansk statsborger og en rekke polakker.

Kvinnen i Marbella

Etterforskningen har pågått i tre år. Politiet holdt i denne perioden oppsyn med en svært velstående kvinne i Marbella. Her bodde hun i en kjempe-villa på 3000 kvadratmeter, uten åpenbare lovlige inntekter som kunne forklare hvor hennes velstand kom i fra. Man så at hun hadde kontakt med en rekke tidligere dømte narko-smuglere. Blant dem en mann dømt for å smugle 200 kilo kokain til Danmark.

Under etterforskningen så man hvordan hun forberedte en store forsendelse kokain fra Syd-Amerika som skulle til Spania.

200 kilo til Norge

Blant de 16 politiet mener tilhører organisasjonen ble fire arrestert februar 2022 i det man forberedte et parti Marihuana som skulle til Norge. Stoffet skulle fraktes fra Malaga til Norge.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter