Politisjefen også arrestert

Publisert

Sjefen for Policia Local i San Fulgencio, Bernardo Cortijo, er arrestert for korrupsjon. Arrestasjonen kom bare et par dager etter at byråd for AIM (Agrupación Independiente del Mediterráneo), Manuel Barrera, ble siktet for å ha mottatt bestikkelser i forbindelse med et urbaniseringsprosjekt. Politisjef Cortijo er nå under etterforskning i samme sak. Korrupsjonsetterforskerne har ransaket lokalene til Policia Local i San Fulgencio, samt politisjefens private villa.

Sjefen for Policia Local i San Fulgencio, Bernardo Cortijo, er arrestert for korrupsjon. Arrestasjonen kom bare et par dager etter at byråd for AIM (Agrupación Independiente del Mediterráneo), Manuel Barrera, ble siktet for å ha mottatt bestikkelser i forbindelse med et urbaniseringsprosjekt. Politisjef Cortijo er nå under etterforskning i samme sak. Korrupsjonsetterforskerne har ransaket lokalene til Policia Local i San Fulgencio, samt politisjefens private villa. Cortijo, som har vært politisjef i den lille Vega Baja kommunen i et knapt år, sitter varetektsfengslet i Alicante.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter