Politimann sparket og tråkket arresterte på hodet

Publisert

Det var under en arrest i Elche (Alicante) at politimannen sparket og tråkket på hodet til mannen han skulle arrestere. Offeret lå allerede helt rolig på bakken i det politimannen valgte å bruke beina på mannen. Han stopper bare i det han hører naboer rope fra en leilighet like over “.. stopp .. vi filmer dette..

Videoen av angrepet har blitt “viralt” på nettet i Spania.

Spark mot hodet og trampet i ansiktet

I forkant av dette hadde offeret sprayet pepperspray mot politiet. Men folk har lite sympati for politiet grove overfall etter å ha sett videoen hvor offeret allerede ligger helt rolig på fortauet holdt fast av en politimann.

Videoen viser en politimann uten uniform som går så mot offeret og sparker ham brutalt mot hodet og tramper ham i ansiktet flere ganger. Han stopper bare i det han hører naboer rope fra en leilighet like over “.. stopp .. vi filmer dette..”

Vitner som filmer det hele fra en leilighet ser hvordan offeret ligger uten å bevege seg med kraftig blødning fra hodet etter sparkene fra politimannen.

Politimannen skal også ha rettet en pistol mot hodet på offeret som lå på fortauet.

En tredje person kommer til stedet og sier til politiet at det er hans bror som ligger på fortauet og blør. Politimannen angriper da vedkommende tredjeperson og forsøker å slenge ham i bakken.

Politiet må kjede seg

Vitnene som tar opp videoen ringer nødsentralen og varsler om det som er i ferd med å skje. De er tydelige sjokkerte over politiets adferd og de vitnene ser på som helt unødvendig vold mot arresterte.

Videoen viser at fire politibiler kommer til stedet. Og vitnene teller 12 uniformerte politifolk i tillegg til flere uten uniform. Sirener vitner om at enda flere er på vei til åstedet hvor nå tre ligger helt rolige på fortauet mens de blir holdt nede.

De to kvinnene som tar opp videoen er tydelige opprørte over politiets fremtreden.

“Kjeder de seg eller hva er dette??… Man skulle tro dette er en aksjon mot et mexicanske narko-kartell.. “

Politiet i Elche har avslått å kommentere overfallet etter forespørsler fra spansk presse.

I kommentaren til videoen som er lastet opp på Instagram skriver han som er broren til offeret at politiet aldri ga ham førstehjelp. I stedet tok han inn i politibilen bevistløs og blødende.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter