Politimann helt i hit-and-run-sak

0
98
guardia_civil_car_03.jpg

En politimann er blitt lokal helt i en hit-and-run-sak i Torrevieja. Hendelsen skal ha skjedd den 30. desember da han ble vitne til en påkjørsel i en fotgjengerovergang i sentrum av byen. Personen som ble påkjørt skal ha blitt kastet fem meter avgårde og blitt liggende bevisstløs på bakken da gjerningsmannen stakk av. Politimannen som ikke var på jobb på tidspunktet skal ha tatt opp jakten i egen bil, fått stoppet og arrestert gjerningsmannen.

Politimannen som tok opp jakten i Torrevieja skal først ha påsett at den påkjørte fikk hjelp av forbipasserende. Deretter skal han ha kjørt etter gjerningsmannen og samtidig kalt opp kollegaer i Guardia Civil. Sammen skal de til slutt ha stoppet gjerningsmannen på riksvei N-332. Den ustabile bilisten skal da ha utsatt flere andres liv for fare ved å foreta en rekke farlige manøvre gjennom trafikkerte gater i sentrum av Torrevieja.

Personen som ble påkjørt skal ha overlevd hendelsen. Skadeomfanget er ikke kjent men vedkommende måtte fraktes til sykehus, skriver avisen Información.