Plastikkirurgi og kosmetisk medisin i Torrevieja

Publisert

Sykehuset Quirónsalud Torrevieja innlemmer i sine tjenester et nytt spesialistteam innen plastikkirurgi og kosmetisk medisin. Spesialistteamet skal ledes av de anerkjente legene José Salvador og José Antonio Robles, eksperter med lang erfaring innen feltet plastikkirurgi og bruken av de mest banebrytende teknikkene med over 15 000 utførte behandlinger.

PRESSEMELDING 19.02.2019 FRA QUIRÓNSALUD – Sykehus i Torrevieja.

I Spania utføres det rundt 400 000 kosmetiske inngrep i året, ifølge ferske tall fra Spansk forening for plastisk, kosmetisk og rekonstruktiv kirurgi. Av disse inngrepene blir 83 % utført på kvinner og 17 % blir utført på menn, men ifølge doktor Salvador, plastikkirurg ved Quirónsalud Torrevieja, «har man opplevd en større etterspørsel etter denne typen inngrep fra menn de siste årene, ettersom det for tre år siden så vidt gjaldt 12 %».

Den tydelige økningen innen kosmetiske inngrep de siste ti årene har hovedsakelig blitt forårsaket av utviklingen av nye og mindre invasive teknikker som er sikrere for pasienten, i tillegg til en høyere spesialistkompetanse. Doktor José Salvador anbefaler at vi forsikrer oss om at kirurgen har spesialistutdanning innen denne typen inngrep ved å kontakte den autoriserte fagmedisinske foreningen, som i dette tilfellet er SECPRE, før vi gjennomgår en hvilken som helst form for inngrep. Når det gjelder faktorene som sørger for at kosmetiske inngrep blir stadig sikrere, fremhever spesialisten «hyppigere bruk av lokalbedøvelse eller sedasjon, noe som gjør at vi unngår risikoene ved bruk av anestesimidler, høyere kvalitet og bedre kontroll på proteser og implantater, og bruk av avansert laserteknikk med mer virkningsfulle og mer pålitelige resultater».

Uansett hvilken type operasjon pasienten skal gjennomgå, må det alltid utføres ulike undersøkelser for å kartlegge pasientens helsetilstand før inngrepet. «Utføringen av en blodprøve, et elektrokardiogram (EKG) og en hjerteundersøkelse er uunnværlig hvis du skal gjennomgå et inngrep som oppfyller alle sikkerhetsgarantier», advarer doktor Salvador.

Viktigheten av å se bra ut for å føle seg bra

Ekspertene ved Quirónsalud Torrevieja understreker viktigheten av å føle seg fornøyd med sitt eget selvbilde, og hvordan dette kan påvirke vår fysiske og psykiske helse. «I tillegg til at pasientens selvfølelse forbedres betydelig, har det også innvirkning på omgivelsene deres. Det gir dem emosjonell balanse og påvirker deres fysiske velvære», forklarer doktor Salvador.

Når det gjelder utseendeendring blant kvinner, er brystene den kroppsdelen de fleste etterspørslene retter seg mot. Øverst på lista ligger kirurgiske inngrep relatert til brystforstørrelse, etterfulgt av fettsuging av bryst, brystløft og brystreduksjon. Hos menn er det heller ingen stor variasjon, ettersom det mest etterspurte inngrepet er fjerning av gynekomasti (brystforstørrelse), etterfulgt av fettsuging og neseplastikk.

Den perioden det er størst etterspørsel etter denne typen inngrep er månedene før sommersesongen, en periode der tre av ti kosmetiske inngrep utføres. Ifølge doktor Salvador er det «ønsket om å ha en vakker kropp om sommeren, og at det ikke er mulig å sole seg og bade rett etter operasjonen, som gjør disse månedene mest egnet til å gjennomføre inngrepene».

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...


Flere relaterte nyheter

Nyttig å vite: