Påske-prosesjoner i Torrevieja 2024

Publisert

Den første av årets prosesjoner i Torrevieja gikk søndag 24. mars. Det blir prosjesjoner hver dag til og med langfredag 29. Etterfulgt av de siste prosesjonene søndag 31. mars og til slutt 8. april.

Det er flere religiøse ordener, gjennom sin moderorganisasjon Junta Mayor de Cofradías de Torrevieja, som arrangerer prosesjonene i samarbeide med rådhuset i Torrevieja.

I hovedsak går prosesjonene på kveldstid med unntak av palmesøndag og første påskedag. Hver prosesjon går sin egen rute men starter og ender med en av kirkene i sentrum av Torrevieja.

Merk at politiet vil fjerne biler fra ruten prosesjonen skal gå maks 12 timer før hver prosesjon. Prosesjonene går hver kveld med unntak av palmesøndag og oppstandelses-dagen hvor det også er prosesjoner dagtid.

For detaljert program og prosesjonenes ruter se rådhusets webside.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...


Nyttig å vite:

Relevante nyheter