Paseo de Vista Alegre skal stå ferdig i desember

Publisert

Den siste fasen av oppgraderingen av Paseo de Vista Alegre i Torrevieja er i gang. Byråd José Javier Montoro, sier arbeidene skal ferdigstilles i begynnelsen av desember, slik at den står klar til fiestaen La Inmaculada Concepcion, som begynner rundt de tider. Arbeidene med å oppgradere Paseo de Vista Alegre opphørte midlertidig i juni for å la trafikken passere i de travle sommermånedene.

Den siste fasen av oppgraderingen av Paseo de Vista Alegre i Torrevieja er i gang. Byråd José Javier Montoro, sier arbeidene skal ferdigstilles i begynnelsen av desember, slik at den står klar til fiestaen La Inmaculada Concepcion, som begynner rundt de tider. Arbeidene med å oppgradere Paseo de Vista Alegre opphørte midlertidig i juni for å la trafikken passere i de travle sommermånedene. En talsmann for rådhuset i Torrevieja sier at det nå har blitt bevilget 2,5 millioner euro mer til prosjektet, som ventes å gi byen et skikkelig ansiktsløft.   

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...


Nyttig å vite:

Relevante nyheter