Paddle surf på bølgene i Torrevieja

Publisert

Søndag 8. oktober var det paddle surf-stevne i Torrevieja, arrangert av Torrevieja Surf Club Deportivo og Torrevieja kommune. Rundt hundre personer fra aldersgruppen 8 år og opp til eliteklassen var med i konkurransen som ble holdt ved La Mata-stranden. Arrangementet inngår i cupen Sup Race 2017 som gjennom sesongen holdes i forskjellige byer på Costa Blanca.

Stand up paddle surf (Sup), eller brettpadling som det også kalles, er stadig mer utbredt på Costa Blanca. Som friluftsaktivitet inkluderer den padling for utendørs rekreasjon, fitness eller sightseeing. Det er også en av de raskest voksende sportene i verden, med konkurranser arrangert på innsjøer, elver, kanaler og som surfing på bølger i havet. Opphavet til sporten regnes for å være Hawaii. Stående kanopadling har imidlertid eksistert i århundrer og har blant annet vært utbredt i afrikanske land.

Les også: Ny Guinness-rekord i kitesurfing

 

 

 

 

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...


Nyttig å vite:

Relevante nyheter