Supermarked i Torrevieja sjekker temperaturen din

Publisert

Det man ser kunne vært fra en science-fiction film. En mann ikledd full vernedrakt, hansker og gassmaske tar imot kundene i døra. Han retter en infrarød temperatur sensor mot kundens panne og trykker på knappen.

På ett supermarked i Torrevieja får kundene sjekket temperaturen før de blir sluppet inn i butikken og får en sprøyt desinfiserende middel sprayet i hånden.

Eieren sier til avisen Informacion at tiltaket har blitt godt mottatt blant både de som vil handle og de som jobber i butikken.

Supermarkedet som ligger på La Mata har hatt denne praksisen allerede en stund. Det som for kort tid siden ville vært umulig å forestille seg har blitt en rutine for de som handler på butikken her. Daglig leder Joaquín Manuel Sánchez Leal sier til avisen at han innførte de strenge tiltakene «fra første minutt» etter at regjeringen deklarerte «alarm»

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Relevante nyheter