Overlev zombier i Torrevieja

Publisert

Årets feiring av Halloween i Torrevieja kan bli ekstra spennende for de som ønsker det. Kommunen har nemlig påtatt seg oppgaven med å være en av vertene for den 36. utgaven av arrangementet Survival Zombie. På Allehelgensaften lørdag 31. oktober fylles byens gater med «livløse» skikkelser som skal jakte på frivillige deltakere. Blir man tatt har man valget mellom å gå ut av leken eller bli sminket om til zombie og fortsette forfølgelsen av de andre deltakerne. Det er ventet at mellom 1.500 og 2.500 personer vil være med i konkurransen med tilreisende fra hele regionen og fra Murcia.

I følge avisen Información har avtalen med arrangøren World Real Games kostet kommunen 18.000 euro, en utgift som er budsjettert og som inngår i planen for økt satsing på fritidstilbud til ungdom i Torrevieja. Barn fra 10 år kan delta i arrangementet dersom de ledsages av en foresatt. Det er ikke tillat med alkohol under konkurransen og stevnet vil bli arrangert vekk fra de mest travle gatene med barer, restauranter og utesteder.

Billetter til Survival Zombie koster mellom 5 og 33 euro og fås kjøpt via Internett på siden www.entradium.com

 Foto: Illustrasjon, Halloween i Zaragoza (Gaudencio Garcinuño 2008).

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter