Øst-Europeisk innbrudds-bande tatt i Torrevieja

Publisert

Lederne for en bande som har spesialisert seg på å bryte seg inn i industrilokaler er tatt ved et raid mot to boliger på La Mata i Torrevieja og på Orihuela Costa i tillegg til en garasje i Los Montesinos.

Gruppens fremgangsmåte var å slå hull i vegg eller tak for å slik komme seg inn i industrilokaler eller fabrikker. De skal på forhånd ha studert bygningen før hvert «brekk» så de kunne komme til stedet med riktig type verktøy.

Under politiets aksjon på La Mata og i Orihuela Costa fant man et godt utvalg av slegger, metalsager, vinkelslipere og avkuttertang.

Det var gruppens ledere Guardia Civil arresterte i denne omgang. Man regner med å gjøre flere arrestasjoner i saken. De to man mener er lederne for banden er to Kosovo-Albanske menn på 43 og 45 år.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter