Orihuela utsetter åpne markeder til 11. mai

Publisert

Antallet boder reduseres til 25% av det vanlige når Orihuelas tolv markedet er tilbake.

Markedet som arrangeres inne i Orihuela by tirsdager og lørdager åpner med «bare» 45 boder. Lørdag 9. er det marked på Playa Flamenca med 10 boder.

I nabokommunen Torrevieja lar kommunen fredags-markedet åpne 8. mai. Dette etter at Valencia-regjeringen ga grøntlys for at markedene i regionen kunne få åpne før den nasjonale deskaleringen som begynner 11. mai.

I Orihuela valgte man umiddelbart å stille spørsmålstegn ved beslutningen fra Valencia. Orihuela er styrt av Partido Popular mens Valencia ledes av deres «motpart» PSOE.

Til tross for at Orihuela legger seg på en mer konservativ linje enn resten av regionen har kommunen en av de laveste smitte-gradene i Valencia-regionen. Med andre ord er det vanskelig å se medisinske årsaker for at Orihuela velger å se bort fra anbefalingen fra Valencia.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter