Orihuela intensiverer sprøyting mot mygglarver etter regnet

Publisert

Behandlingene brukes i områdene Molino de la Ciudad, Ociopía, Los Huertos og grønne områder i sentrum, samt i vannkummer i byen, bydelene og ved kysten.

Orihuela kommunes miljødepartement har gjennom selskapet som har ansvaret for myggbekjempelsen i kommunen, intensivert sprøytingen av larver etter de siste ukenes regnepisoder.

Det er nemlig slik at de milde temperaturene forkorter myggens biologiske syklus, noe som kan føre til massiv klekking av voksne mygg. For å unngå dette behandler selskapet CTL med larvemiddel ved hjelp av pneumatiske kanoner med lang rekkevidde i områdene Molino de la Ciudad, Ociopía, Los Huertos og ulike grøntområder i sentrum. I tillegg desinfiseres avløpsrørene i byen, bydelene og Orihuela Costa, samt områder som har blitt vannmettede etter regnværet.

Denne sjokk-kampanjen omfatter også bruk av adulticider for å eliminere eksemplarer som allerede har nådd voksen alder. Behandlingen gjennomføres i grønne områder i sentrum av byen, ved bredden av elven Segura, Palmeral, Molino de la Ciudad og området rundt Ociopía, samt i pedanías og Orihuela Costa. Når denne sjokk-kampanjen er over, vil selskapet fortsette med regelmessig behandling for å bekjempe mygglarver, for å forhindre ytterligere klekking av voksne mygg.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...


Nyttig å vite:

Relevante nyheter