Orihuela: Går i dikteren Miguel Hernandez’ fotspor

Publisert

Den 12. juli gir turistkontoret i Orihuela oss muligheten til å bli bedre kjent med byen og dens befatning med den anerkjente dikteren.

Den 12. juli gir turistkontoret i Orihuela oss muligheten til å bli bedre kjent med byen og dens befatning med den anerkjente dikteren Miguel Hernández.

Deltakerne vil bli tatt med på en oppdagelsesferd til dikteren Miguel Hernández sitt Orihuela gjennom en teatralsk omvisningstur i sommer. Seks profesjonelle aktører vil fortelle oss om dikterens liv mens de viser deg rundt i den vakre og historiske byen i Vega Baja-regionen.

Disse turene arrangeres to ganger i måneden, oktober inkludert. Turene starter ved turistkontorets lokaler klokken 21:30, bortsett fra i oktober måned da man starter en halvtime tidligere – altså kl.21:00.

Det er begrenset med plasser og interesserte må melde seg på turene ved å ringe turistkontoret på 965 304 645.

Juli: 12. og 26.

August: 2. og 16.

September: 13. og 27.

Oktober: 11. og 25.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...


Nyttig å vite:

Relevante nyheter