Orihuela Costa: Badevaktene er på plass

Publisert

Livredder- og badevakttjeneste på strendene i Orihuela er på plass for å garantere badegjestenes sikkerhet og trivsel i høysesongen. Fra 15. juni vil tjenesten være aktiv hver dag fra kl. 10.00 til 19.00 frem til 1. juli. Deretter utvides åpningstidene fra kl. 10.00 til 20.00 frem til 15. september.

Tjenesten vil ha et bredt spekter av ressurser for å kunne håndtere alle nødsituasjoner som kan oppstå på strendene. Det vil være en vannscooter med redningsskipper og en ambulanse med livreddende førstehjelp (BLS). Fra juli økes ressursene med en redningsskøyte, en ekstra vannscooter og en avansert ambulanse (ALS).

Når det gjelder personell, vil antallet livreddere i høysesongen økes til 27, tre skippere, fire assistenter, tre beredskapsteknikere og en sykepleier.

Som en del av sin satsing på inkludering har kystavdelingen satt opp egne punkter på strendene for å legge til rette for bading for bevegelseshemmede, slik at alle kan nyte kystområdene på en trygg og tilgjengelig måte.

Med disse tjenestene på plass bekrefter kommunen sin forpliktelse til å sørge for sikkerheten på strendene, og inviterer alle til å nyte en fredelig og trygg sommer på strendene i Orihuela.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter