Onkologiplattformen Quirónsalud Torrevieja feirer 20 år

Publisert

Onkologiplattformen Quirónsalud Torrevieja feirer 20 år som en målestokk innen personlig tilpasset onkologi fra genetisk analyse og immunterapi

Quirónsalud Torrevieja Onkologiplattform feirer 20 år siden grunnleggelsen og starter med sendingen på RRSS av en serie på 8 møter mellom medlemmer av onkologiteamet med mennesker fra det sosiale, forretningsmessige og institusjonelle livet i Alicante-provinsen som: Eduardo Dolón , ordfører i Torrevieja, Marcela Fernández, president for Foreningen av Næringslivskvinner, Fagfolk og ledere i provinsen Alicante (AEPA), Eva Toledo, President i Círculo – Ledere av Alicante, Ángeles Serna, President i TM Grupo Inmobiliario, Dr. José Manuel Ramia, leder for generell og fordøyelseskirurgisk tjeneste ved Alicante generelle universitetssykehus, Victoria Meneses, pbeboer for Pårørende- og Kreftpasienter (AFECANCER), Amparo Navarro, rektor ved Universitetet i Alicante og Hermann Swcharz, President for den medisinske foreningen i Alicante.

Dette initiativet begynner med en videopresentasjon og det første møtet vil være mellom Eduardo Dolón og Antonio Brugarolas. De andre møtene sendes ukentlig og vil foregå gjennom hele året 2022, hvor Quirónsalud Torrevieja Hospital planlegger å feire sitt 20-årsjubileum med en kommunikasjonskampanje under slagordet «20 Years to Measure Life», alltid i forkant av behandlinger og teknikker, fremhever evnen til Quirónsalud Torrevieja onkologiteam til å tilpasse seg, og tar hensyn til behovene til både kreftpasienter og deres familier. En banebrytende modell når det gjelder omsorg, teknologi og organisering, nettopp på grunn av sin evne til å kombinere teknologisk strenghet og innovasjon med en menneskelig tilnærming til medisinsk aktivitet.

Senteret planlegger også å utvikle en serie tematiske helsepodcaster som lar spesialistene analysere og reflektere over skjæringspunktene mellom onkologi, teknologi og emosjonell omsorg.

Mer enn 120 000 pasienter. Nasjonale og internasjonale benchmarks innen personalisert onkologi fra genetisk analyse og immunterapi

Siden den ble grunnlagt i 2001, har Onkologiplattformen ved Quirónsalud Torrevieja Sykehus skilt seg ut ved å foreslå en innovativ tilnærming i omsorgsmodellen for kreftpasienter. Ved å alltid sette pasienten i sentrum, har den vært i stand til å utvikle en banebrytende måte å arbeide på som prioriterer integrert omsorg, fokusert på pasientens behov og med utmerkede teknologiske ressurser.

Blant de viktigste milepælene:

• 2001. Utfører den isolerte lemperfusjonsteknikken ved behandling av svulster som sarkom eller lokalt avansert og uoperabelt melanom.

• 2004. Den inkorporerer intraoperativ Strålebehandling i operasjonsstuen, noe som eliminerer eller reduserer ekstern bestråling.

• 2004. Lanserer Enheten for Genomisk Diagnose og den Personlig Tilpassede Farmakoterapienheten for onkologiske pasienter.

• 2016. Oppstart av ett av de eneste to rene rommene i Spania dedikert til kreftbehandling, designet under internasjonale GMP (Good Manufacturing Practices) kvalitetskriterier og beregnet på produksjon av avanserte celleterapimedisiner, som vaksiner med dendrittiske celler.

I tillegg er den spesialdesignet og implementert for å oppnå minimale eller ingen forurensningsnivåer der såkalte «advanced cell therapy drugs» produseres.

• 2021. Anskaffer en ny topp moderne lineær akselerator for behandling av alle typer kreft med strålebehandling.

Mer enn 120 000 pasienter har mottatt behandling i løpet av disse 20 årene og vi er stolte over å ha vært i stand til å hjelpe dem alle, med “et paradigmeskifte innen kreftpasientbehandling hvis fordeler og spesielle egenskaper har posisjonert plattformen som et banebrytende prosjekt av internasjonal referanse”, ifølge Dr. Antonio Brugarolas, direktør for Onkologiplattformen ved Quirónsalud Torrevieja. Det skal bemerkes at, ifølge dataene fra plattformen, er mer enn 45 % av svulstene som er behandlet de siste årene bryst, lunge, tykktarm og endetarm og prostata, i den rekkefølgen.

Nye prosjekter i forkant av innovasjon

Immunterapi. Hos Quirónsalud Torrevieja blir transkriptomet av svulster rutinemessig studert som et diagnostisk verktøy, og utformer spesifikke terapeutiske strategier med ulike grader av klinisk nytte for pasienten i opptil 70 % av tilfellene som er studert, når resten av diagnoseverktøyene bare når 25 % .

Genetisk rådgivning Genekspresjonsanalyse lar oss røntgenbilde genene våre for å klassifisere sykdommen og definere den mest effektive og minst toksiske behandlingen. Plattformen tilbyr et alternativ til pasienter med svulster som er resistente mot kjemoterapi og som det ble vurdert at det ikke lenger fantes et behandlingsalternativ for.

Onkologisk kirurgi: Onkologiplattformen tilbyr de mest avanserte teknikkene for kirurgisk tilnærming til svulster som HIPEC, radiofrekvenstumorablasjon, perfusjon av lemmer med TNF og Melfalan og elektrokjemoterapi for tilnærming til hudsvulster.

Personlig Farmakoterapi spesialiserer seg på farmakoterapeutisk overvåking av onkologiske legemidler, som involverer måling og tolkning av legemiddelkonsentrasjoner i blodet for å identifisere den effektive og minst toksiske dosen for hver pasient.

Onkologiplattformen ved Quirónsalud Torrevieja er i forkant av privat helsevesen, og tilbyr den mest avanserte teknologien til sine pasienter, slik som Intraoperativ Strålebehandling og TrueBeam 2.7 Lineær Akselerator.

Plattformens tjenester inkluderer genetisk Rådgivning, Farmakoterapi, Nukleærmedisin, Immunologi, Nukleær Genetikk og Psyko-Onkologi.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter

Nyttig å vite: