Oftere fartskontroll i Torrevieja

Publisert

Lokal-politiet i Torrevieja har kjøpt inn en mobil laser så de selv kan gjøre fartskontroller i kommunen. Til nå har fartskontroll i Torrevieja blitt utført av de kamera som er plassert ut i byen og eventuelt av Guardia Civil Trafico, som ligger utenfor kommunens kontroll.

Nå som byens eget politi har fått det nødvendige utstyret vil man oftere kontrollere trafikken i Torrevieja. Rundt tyve politifolk har fått opplæring i bruken av apparatet.

Det vil nå bli hengt opp skilt ved hovedveiene som leder inn til byen om at man kontrollerer fart med «radar» i Torrevieja.

At farten ved mange av byens avenyer er for høy er en vanlig klage å høre fra byens borgere. Bråket fra biler som kjører for raskt irriterer folk i tillegg til faren det skaper for andre bilister og myke trafikanter.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...


Nyttig å vite:

Relevante nyheter