Nye strandbarer i Torrevieja

Publisert

Sommeren nærmer seg på Costa Blanca. I den anledning har Torrevieja kommune gått inn for en ansiktsløftning ved strendene med fornyelse av byens 13 «chiringuitos» – strandkiosker eller barer der det selges mat og drikke. I følge kommunen er man kommet til siste fase i anbudskonkurransen med tildeling av kontrakter for en periode på tre år. Det haster nå med å få på plass avtalene slik at serveringstedene kan stå klare før sommersesongen starter for fullt.

I tildelingen av kontraktene legges det vekt på at det skal ytes service av «kvalitet» som står i forhold til «viktigheten» av denne sektoren og «relevansen» i forhold til innbyggerne og den store mengden turister som hvert år besøker strendene. Serveringsstedene vil være oppgradert i forhold til den nye kystlovreformen og reguleringene som gjelder for virksomheter i strandsonen.

I tillegg til de nye strandbarene er også strandpromenaden og fasilitetene ved strendene blitt pusset opp. Før påske gikk kommunen i gang med vedlikehold og fornying av vannsystemene ved Playa del Cura og Los Locos, samt at rekkverkene ble malt og at promenaden ved La Mata ble reparert.

 

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Relevante nyheter