Nye guidede turer rundt naturparken på La Mata

Publisert

Guidede turer i naturområdet rundt La Mata lagunen er igjen i gang. Turene tar rundt fire timer og tar de besøkende rundt det varierte naturområdet gjennom furuskog og drue-åkre som går ned til vannkanten i det spesielle området.

Saltinnholdet i lagunen er ekstremt høyt. Det skaper ideele forhold for spesielle små krepsedyr som igjen er mat for fuglene trekker til dette spesielle området.

Turene vil arrangeres to ganger i måneden nå i mars, april, mai og juni. I Juli og Agust vil man arrangere de samme turene på nattestid to ganger hver uke.

Du man melde deg på ved å besøke turistkontoret på Vista Alegre avenyen, på telefon 965 703 433 eller på web http://www.turismodetorrevieja.com/ecorutas

Guidene forteller på engelsk og spansk. Det er plass til opptil 30 personer fordelt på to grupper for hver tur.

Turer nå i mars måned:

Søndag 14. mars – Tur for «alle og familier».

Turen er lagt opp så man blir kjent med naturen og den lokale kulturaven på en morsom måte.

Lørdag 27. mars – Fuglelivet rundt La Mata

Formålet er å gi publikum en introduksjon til fulgelivet. Man vil få se flamingoer, en rekke vadefugler inkludert flere arter av viper.

Under denne turen setter arrangørene opp et teleskop som streamer bildet så deltakerne kan observere via sine mobiltelefoner og nettbrett. Litt av poenget med dette er å tillate alle å se via teleskopet samtidig som man reduserer smittefare.

Guidede turer rundt La Mata 2021

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...


Nyttig å vite:

Relevante nyheter