Ny strandpromenade på La Mata i 2026

Publisert

Rådhuset peker på nye krav fra miljøverndepartementet (Costas) som forklaring på de lange forsinkelsene. Rådhuset minner publikum på at forprosjektet for den nye promenade for Los Locos-stranden også tok tre år.

Siden 2019 har rådhuset i Torrevieja arbeidet med en nye og bedre gangvei langs La Mata-stranden. Dagens tre-dekke bærer preg av å være nedslitt og farlig. Stått og stadig løsner planker med flere brukne og forstuede bein som resultat. Innimellom har man “lappet” på gangveien men det hele skal gjøres på nytt med et materiale som bedre håndterer slitasje, fukt og salt.

Rådhuset sier et nytt design og nye krav fra miljøverndepartementet forsinker igangsettingen. Dette henger sammen med at store deler av det over 5000m2 store arealet gangveien går over er offentlig strand. Gangveien slutter helt nord i Torrevieja kommune på grensen til Guardamar.

Men arbeidet nå med forprosjektet som leder frem til underlaget man bruker når prosjektet lyses ut på anbud.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...


Nyttig å vite:

Relevante nyheter