Ny promenade langs Los Locos-stranden

Publisert

En sykkelsti langs stranden, bedre adgang for fotgjengere, større arealer dedikert gående og helt nye gatelys er noe av det som vil komme i avenida Doctor Mariano Ruiz. Det kan også komme endringer i hvordan trafikken flyter forbi dette viktige området bak en av byens viktigste strender.

Ny plan legges frem i mars

Rådhuset i Torrevieja har utnevnt en arkitekt som skal produsere det som blir forprosjektet for den foresående oppgraderingen av strand-promenaden som går langs Los Locos stranden. Juan Ignacio Fuster får 73.221 Euro og fire måneder på å legge frem sin plan og komme med råd.

Akkurat i tide for lokal-valget

Man håper den nye planen for området kan legges frem i mars 2023, så man kan tildele kontrakten for selve jobben i mai måned. Akkurat i tide for at rådhuset kan legge frem planen like før lokalvalget som skal arrengeres mai 2023.

Fornyelsen av promenaden bak Los Locos stranden er et av de prosjektene byens innbyggere har ventet på i lang tid. Prosjektet var en del av valgprogrammet for dagens ordfører, Eduardo Dolon (Partido Popular), da han vant sin første periode i 2011. Et kraftig forsiknet kontrakt for prosjektet ble lagt frem i 2020. Men man måtte lyse det hele ut på nytt etter diverse uregelmessigheter og en dom som annulerte det hele.

Norsk Helsebedrift søker helsesekretærer på hel-, og deltid!

Jobb fra hjemmekontor i Spania! Bor du i Alicante området, gjerne Torrevieja og ønsker å jobbe fra Spania fra hjemmekontor mot norske pasienter via nett på telefon og data, er...

Selge spaniaboligen din UTEN å reise til Spania?

Hele pakken hos LNDINBOLIG En del av våre kunder som vil selge boligen sin hverken kan eller ønsker å reise til Spania for å avvikle eierforholdet.Det kan være, tidsklemme, arveoppgjør,...

Relevante nyheter