Ny ordfører i Torrevieja

Publisert

Fem politiske partier har gått sammen for å gjøre slutt på 27 år med sammenhengende PP-styre i Torrevieja. Dersom alt går etter planen skal en storkoalisjon bestående av Los Verdes, PSOE, Sueña Torrevieja, APTCe og IU styre kommunen de neste fire årene. Den nye ordføreren heter José Manuel Dolón og er fra miljøpartiet Los Verdes (De grønne). Samarbeidet ble mulig da sentrum-høyrepartiet Ciudadanos overraskende avsluttet tre uker med forhandlinger med å gi sin støtte til den nye koalisjonen fremfor PP.

For første gang siden 1988 skal et annet parti enn det konservative Partido Popular ha styringen i Torrevieja. José Manuel Dolón vil på vegne av den nye “rød-grønne” kommuneledelsen være ordfører de første to årene før han gir stafettpinnen videre til Fanny Serran fra PSOE. Eduardo Dolón fra Partido Popular er dermed ferdig som ordfører, et verv han har hatt siden 2011. Før det var den korrupsjonsdømte og fengslede partikollegaen Pedro Hernández Mateo ordfører i 23 år.

Les også: «Anti-torrevieja»

Foto: Torreviejas nye ordfører José Manuel Dolón (Los Verdes de Torrevieja 2015).

 

 

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter