Ny fotoboks på CV-905 i Torrevieja

Publisert

Denne uken ble det satt opp en ny fotoboks på CV-905 i Torrevieja, i et område som er beryktet for høy fart.

Det nye fotoboksen er plassert på CV-905, som går fra Torrevieja mot Los Montesinos og Quesada, nærmere bestemt i nærheten av en sving som nærmer seg Mercadona-supermarkedet i La Siesta.

Selv om kameraet er plassert i retning Quesada, er denne typen kamera i stand til å overvåke trafikken i BEGGE retninger, over flere kjørefelt.

Fartsgrensen på strekningen er 50 kilometer i timen, og den ble for en tid tilbake satt ned fra 80 kilometer i timen fordi veien ligger i et boligområde. Likevel er det fortsatt mange bilister som ignorerer fartsgrensen, og noen kjører til og med fortere enn det som tidligere var satt som maksgrense.

Å bli tatt i 51 kilometer i timen gir en bot på 100 euro, mens det å bli tatt i 81 kilometer i timen i en 50-sone gir en bot på 400 euro og tap av fire prikker.

Kameraet er også plassert der en dødsulykke med motorsykkel fant sted for noen år siden, der for høy fart ble ansett som en faktor.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter