Ny dødsulykke i Torrevieja

Publisert

Nok en nordmann har mistet livet på de spanske veiene. En norsk statsborger ble søndag 31. august drept i en bilulykke i Torrevieja.

Konsulatet i Torrevieja er forsiktige med å gå ut med for mange detaljer, men bekrefter overfor SpaniaPosten at en 73 år gammel norsk statsborger var involvert i dødsulykken.

Bilen nordmannen kjørte frontkolliderte med en av bybussene i Torrevieja på Avenida Alfredo Nobel ved 10-tiden søndag kveld.

Forsøk på gjenopplivning ble utført på 70-åringen, men livet stod ikke til å redde. Nordmannen døde ifølge avisen Diario Informacion av alvorlige brysttraumer.

Øyenvitner forteller at bilen nordmannen kjørte kom over i motsatt kjørefelt og politiet mistenker at mannen mistet kontroll over kjøretøyet på grunn av et illebefinnende forut for hendelsen.

Avenida de Alfredo Nobel forble stengt for trafikk i mer enn en og en halv time etter ulykken.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter