Norwegian outsourcer kundeservice til Malaga og Torrevieja

Publisert

Dersom du ringer til Norwegians kundeservice, kan det hende hjelpen i fremtiden kommer fra Torrevieja eller Malaga. Flyselskapets leverandør Runway har holdt til i Torrevieja siden  2015, men utvider nå virksomheten. Staben skal økes fra rundt 100 til 150 ansatte. Halvparten skal rekrutteres fra Spania, resten fra skandinaviske og baltiske land.

Torrevieja kommune er glad for de nye arbeidsplassene Runway og Norwegian tilfører byen. Ordfører José Manuel Dolón var torsdag 30. november i møte med ledelsen i Runway og ønsker utvidelsen av virksomheten velkommen. Ordføreren understreker viktigheten av at jobbene representerer en annen type sysselsetting enn det som er vanlig for byen.

Hvorvidt norske kundebehandlere i fremtiden vil bli stasjonert i Torrevieja er usikkert. Deler av dagens kundeservice for Norge er basert i Benalmádena i Malaga-provinsen. Runway er et internasjonalt selskap med rundt 900 ansatte fordelt på landene Norge, Estland, Latvia, Litauen, Ukraina og Spania.

Les også: Åpner ny flyrute Alicante-Tenerife

 

 

 

 

 

 

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter