Norske Klubben i Torrevieja feiret 25 år

Publisert

Lørdag 29. oktober feirer klubben i Torrevieja 25-års jubileum. Dagen feires med stor jubileumsmiddag på restauranten El Paraiso.

Se flere reportasjer fra de norske klubbene i Spania.

Komiker Steinar Lyse, toastmaster Per Aulid og kjøkkensjef Tore Johnny Dahle skal sørge for å lage god stemning blant gjestene. På programmet står gallamiddag, underholdning, dans, musikk, moro og fyrverkeri.

 

Klubben i Torrevieja feirer 25 år
Klubben i Torrevieja feirer 25 år

I begynnelsen var klubben beregnet for nordmenn som bodde i Quesada. Arnold og Marit Stokness hadde første møte hjemme i sin egen stue. Blant de ni nordmennene som var tilstede ble de enige om å lage en klubb som skulle gi et sosialt tilbud og bistå med rettledning til nye nordmenn.

Økende behov
3. januar 1987 deltok 19 medlemmer på det som var det første offisielle medlemsmøtet. Stadig flere meldte seg inn i klubben, og ved første generalforsamling 19. november kom hele 98 av 127 medlemmer.
Medlemmene forandret navnet fra Den Norske klubben i Quesada, til klubbnavnet som vi kjenner i dag, Den Norske Klubben Torrevieja. Senere flyttet klubben til det som nå heter restaurant Henrik Ibsen og videre til andre etasje. På denne tiden tilbød klubben aktiviteter som klubbaftener, språkkurs, kunstgrupper, bridge, bingo, gammeldans, lampeskjermkurs, rebusløp, turer, golfseminar og ludospilling.

Mange klubbkvelder

Etter hvert ble det behov for større lokaler og i 1993 fikk klubben leie lokaler i calle Caballero de Roda og der hadde de egen kantinebedrift. På det nye stedet kom også aviser, bibliotek og videosamlinger.

Etter hvert som medlemstallet økte så de behovet for å eie egne lokaler, og i år 2000 fikk de kjøpe et konkursbo i calle Almudena. Lokalene ble restaurert før åpningen i 2001, men har også blitt pusset opp mellom 2003 og 2005.

I dag har klubben et rikt tilbud av klubbkvelder med dans og middag, bingo, bridge, sjakk, turer, reiser, kafè, bibliotek, klubbstafett, seniordans og bowling.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...





Nyttig å vite:

Relevante nyheter