Nordmann lå død i minst ti dager

Publisert

Den 54 år gamle nordmannen bodde alene i en leilighet i Pleamar Street og led av Diogenes syndrom og sykelig overvekt.

Det var naboene til eiendommen som slo alarm ved 22.30-tiden lørdag, etter å ha blitt alarmert av den sterke stanken som kom fra huset i Rocío del Mar-området i den sørlige enden av Torrevieja.

Guardia Civil-betjentene tok seg inn i huset og fant liket av en 54 år gammel mann av norsk opprinnelse som bodde alene i leiligheten. Dette ifølge papirene som ble funnet i et av rommene.

Samlet på søppel

Nordmannen led av Diogenes’ syndrom og samlet opp store mengder avfall og husholdningsartikler spredt rundt i leiligheten, så naboene slo først alarm da lukten i fellesarealene i bygningen allerede var svært tydelig. Han led også av helseproblemer på grunn av sykelig overvekt.

Liket ble fjernet kl. 00.43 søndag med de forebyggende tiltakene som gjelder i slike tilfeller, som for eksempel bruk av epi biologisk beskyttelsesutstyr fra betjentene og begravelsesbyrået.

Dør alene i Torrevieja

Rocío del Mar, ved siden av palmelunden Ferrís og svært nær kysten, er en av de roligste og eldste turistboligene i Torrevieja.

Dessverre er denne typen funn av mennesker som dør alene og hvis fravær først oppdages noen dager senere, ikke en isolert hendelse i Torrevieja og dens influensområde. Guardia Civil registrerer rundt tjue slike dødsfall hvert år.

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Relevante nyheter