Nordmann lå død i minst ti dager

Publisert

Den 54 år gamle nordmannen bodde alene i en leilighet i Pleamar Street og led av Diogenes syndrom og sykelig overvekt.

Det var naboene til eiendommen som slo alarm ved 22.30-tiden lørdag, etter å ha blitt alarmert av den sterke stanken som kom fra huset i Rocío del Mar-området i den sørlige enden av Torrevieja.

Guardia Civil-betjentene tok seg inn i huset og fant liket av en 54 år gammel mann av norsk opprinnelse som bodde alene i leiligheten. Dette ifølge papirene som ble funnet i et av rommene.

Samlet på søppel

Nordmannen led av Diogenes’ syndrom og samlet opp store mengder avfall og husholdningsartikler spredt rundt i leiligheten, så naboene slo først alarm da lukten i fellesarealene i bygningen allerede var svært tydelig. Han led også av helseproblemer på grunn av sykelig overvekt.

Liket ble fjernet kl. 00.43 søndag med de forebyggende tiltakene som gjelder i slike tilfeller, som for eksempel bruk av epi biologisk beskyttelsesutstyr fra betjentene og begravelsesbyrået.

Dør alene i Torrevieja

Rocío del Mar, ved siden av palmelunden Ferrís og svært nær kysten, er en av de roligste og eldste turistboligene i Torrevieja.

Dessverre er denne typen funn av mennesker som dør alene og hvis fravær først oppdages noen dager senere, ikke en isolert hendelse i Torrevieja og dens influensområde. Guardia Civil registrerer rundt tjue slike dødsfall hvert år.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter

Nyttig å vite: