Nordmann bøtelagt 11.120€ for dyreplageri

Publisert

En nordmann er bøtelagt med 11.120 Euro etter å ha kastet tre katter fra andre-etasje i en leilighet han skulle leie ut. Han bar resten av de totalt sju kattene ned til gaten og ga den et spark i det kattene kom ut av katteburet før han gikk fra dem.

Naboer sier mannen lo av det hele i det de konfronterte ham med mishandlingen. Han skal ha sagt at de landet på beina. En mobilvideo en av naboene tok opp viser hvordan mannen jaget kattene ut på balkongen og hvordan han jager dem mellom rekkverket til de faller ned eller hopper ut selv.

Mannen, som eier leiligheten, gikk innom leiligheten få dager etter at leieboeren var død. Den avdøde kvinnen bodde her alene med de syv kattene.

‘Da spansk politi kom på stedet hevdet mannen å ikke forstå noe av det som ble sagt grunnet språkbarrieren. Politiet dokumenterte skader på ansikt og potene til en av kattene. Mannen ble bøtelagt for å ha forlatt dyrene med tusen euro pr katt. I tillegg fikk han bot for å ha etterlatt skrot i gaten (katteburet).

De syv kattene blir nå tatt hånd om på kommunens dyremottak. Hvor de blir vaksinert og sterilisert. Representanter for dyremottaket kommer å henter katter om det ikke er noen som kan eller vil ta hånd om dem.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...


Nyttig å vite:

Relevante nyheter