Nordmann (82) skal ha drept sin sin samboer (76) på Orihuela Costa

Publisert

Guardia Civil har arrestert en 82 år gammel norsk mann som den antatte gjerningsmannen bak drapet på sin partner, en 76 år gammel britisk kvinne, i Orihuela Costa, sør i Alicante-provinsen. Det er ikke tidligere registrert noen form for kjønnsrelatert vold mellom paret, noe som bekreftes av kilder i forsvaret. Etterforskningen er fortsatt ikke avsluttet.

Guardia Civils ankom rundt kl. 07.40 fredag morgen, da betjentene ble oppmerksomme på en voldsepisode som resulterte i offerets død i et hus på Orihuela Costa, i et nabolag populært blant utlendinger.

Ifølge Guardia Civil kan skadene som kvinnen ble påført og som førte til dødsfallet, skyldes et angrep med kniv. Den antatte gjerningsmannen, en 82 år gammel norsk statsborger, er varetektsfengslet.

Kilder fra etterforskningen har bekreftet at den norske statsborgeren, som er arrestert som påstått gjerningsmann, og offeret, den 76 år gamle britiske kvinnen, var et par, selv om detaljene i etterforskningen ikke er offentliggjort.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter