Nordmann (82) skal ha drept sin sin samboer (76) på Orihuela Costa

Publisert

Guardia Civil har arrestert en 82 år gammel norsk mann som den antatte gjerningsmannen bak drapet på sin partner, en 76 år gammel britisk kvinne, i Orihuela Costa, sør i Alicante-provinsen. Det er ikke tidligere registrert noen form for kjønnsrelatert vold mellom paret, noe som bekreftes av kilder i forsvaret. Etterforskningen er fortsatt ikke avsluttet.

Guardia Civils ankom rundt kl. 07.40 fredag morgen, da betjentene ble oppmerksomme på en voldsepisode som resulterte i offerets død i et hus på Orihuela Costa, i et nabolag populært blant utlendinger.

Ifølge Guardia Civil kan skadene som kvinnen ble påført og som førte til dødsfallet, skyldes et angrep med kniv. Den antatte gjerningsmannen, en 82 år gammel norsk statsborger, er varetektsfengslet.

Kilder fra etterforskningen har bekreftet at den norske statsborgeren, som er arrestert som påstått gjerningsmann, og offeret, den 76 år gamle britiske kvinnen, var et par, selv om detaljene i etterforskningen ikke er offentliggjort.

Norsk Helsebedrift søker helsesekretærer på hel-, og deltid!

Jobb fra hjemmekontor i Spania! Bor du i Alicante området, gjerne Torrevieja og ønsker å jobbe fra Spania fra hjemmekontor mot norske pasienter via nett på telefon og data, er...

Selge spaniaboligen din UTEN å reise til Spania?

Hele pakken hos LNDINBOLIG En del av våre kunder som vil selge boligen sin hverken kan eller ønsker å reise til Spania for å avvikle eierforholdet.Det kan være, tidsklemme, arveoppgjør,...

Relevante nyheter