Swing og nostalgi-marked i Torrevieja

Publisert

Den 18., 19. og 20. august arrangeres det igjen en håndverksmesse i 1920-tallsstil i Marina de San Fulgencio, like nord for Torrevieja. I løpet av tre ettermiddager vil det bli skapt en nostalgisk atmosfære med levende musikk og masse swing, og alle deltakerne vil være kledd som på det brølende 20-tallet.

Messen arrangeres i Parque de Puentes i Calle Francisco de Quevedo og er rettet mot et familiepublikum, med mange aktiviteter for barn, workshops og håndverks-demonstrasjoner.

The Red Velvets fremfører sanger i stil med legendariske The Andrews Sisters, og et team fra The Nest Swing inviterer til swing-økter. En sjonglør forvandler seg til morsomme figurer og avslutter messen hver kveld med et ildshow.

En smed tar med seg smia si, og andre håndverkere arbeider ved bodene sine. Det blir et bredt utvalg av håndverk: keramikk, utskåret tre, lamper laget av gresskar, malerier, glassboller og -tallerkener, feer og alver, håndlaget røkelse og såper, vesker av resirkulert papp, tekstiler og smykker i så forskjellige materialer som glass, makramé, lær, leire og keramikk. Og siden de alle er ekte kunsthåndverkere, tar de med seg verktøyene sine og tar gjerne imot spesialoppdrag hvis du ikke finner det du leter etter.

25 år

På grunn av fjorårets suksess har San Fulgencio kommune bedt Amata om å arrangere messen også i år. Denne sammenslutningen av kunsthåndverkere ble grunnlagt i 1998 og feirer 25-årsjubileum på hver messe med en konkurranse med unike verk laget av deltakerne. Konkurransearbeidene vil bli utstilt i bodene til de respektive kunsthåndverkerne, og publikum kan stemme på det arbeidet de liker best.
For de minste blir det workshops, såpebobler og brettspill. Messen er åpen 18., 19. og 20. august fra kl. 18 til midnatt eller senere. Fullstendig program, bilder fra i fjor og veibeskrivelse til messen finner du på https://www.puebloartesano.es/sanfulgencio

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...


Nyttig å vite:

Relevante nyheter