NAV med nye kontorer i Alicante

Publisert

Onsdag den 26. august åpnet NAV dørene til sine nye lokaler i Alicante, etter å ha hatt tilholdssted på Alfaz del Sol i Alfaz del Pi siden 2005. For å komme nærmere brukerne på det sydlige Costa Blanca, hvor det bor minst like mange nordmenn som i nord, har de valgt å flytte til en mer sentral plassering i Alicante.

Onsdag den 26. august åpnet NAV dørene til sine nye lokaler i Alicante, etter å ha hatt tilholdssted på Alfaz del Sol i Alfaz del Pi siden 2005. For å komme nærmere brukerne på det sydlige Costa Blanca, hvor det bor minst like mange nordmenn som i nord, har de valgt å flytte til en mer sentral plassering i Alicante. NAV er nå å finne i nyoppussede kontorer i etasjen over det norske generalkonsulatet i Calle Portugal 33.

– Vi har funnet en beliggenhet omtrent midt i mellom Alfaz del Pi og Torrevieja, som er de to største norske miljøene i Spania. Alicante var også vurdert da vi etablerte NAV i Spania som et prøveprosjekt i 2005. Men den gangen var det vanskeligheter med å finne lokaler, sier Magne Fladby, direktør for NAV kontroll og innkreving, som er ansvarlige for NAVs Spaniakontor.

For en stund tilbake utførte NAV en brukerundersøkelse for å vurdere tingenes tilstand. På punktene som hadde med service og gjøre scoret de høyt, men resultatene var ikke fullt så positive når det gjaldt tigjengelighet.

– Det viste seg at det var mange brukere som syntes vi lå langt unna. Jeg tror vi kommer til å nå frem til mange flere etter at vi har plassert oss her i Alicante. Foreløpig har vi bare fått positive tilbakemeldinger, det vil si; vi har ikke fått negative tilbakemeldinger fra folk fra Alfaz del Pi etter at vi flyttet. Og vi har fått positive tilbakemeldinger fra folk bosatt i Torreviejaområdet, forteller Fladby.

NAV-kontoret i Alicante tilbyr akkurat de samme tjenestene som kontoret i Alfaz del Pi. Det eneste som er nytt er at det skal settes i gang et prosjekt med kontordager i Torevieja, Alfaz del Pi og muligens også Malaga i løpet av høsten.

– Selv om vi nå har fått en mer sentral plassering, er det nok en del som syntes det kan være kronglete å ta seg inn hit til Alicante sentrum. Derfor har vi lyst til å prøve ut dette prosjektet, slik at vi kan møte folk på hjemmebane. Fungerer det kommer vi til å fortsette, hvis ikke legger bare ned tilbudet igjen, sier Fladby.   
 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter