Nær ved å drukne på Zenia stranden

Publisert

To menn på 46 og 13 år var nær ved å drukne da de ikke kom seg i land på grunn av store bølger på stranden.

 

Det var andre på stranden som varslet nødtjensten da man kunne se at to badende som slet i bølgene. 13-åringen skal ha badet i bølgene alene. Hans far skal gått ut i vannet for å hjelpe ungdommen ut av et område med bølger nære en klippe uten at han greide å få de to i land.

 

Ansatte ved et hotell i området skal ha sett de to slite i bølgene og man tilkalte nød-mannskaper samtidig som hotellets personale kom de badende til unnsetning.

 

De to mennene fra Storbritannia slapp unna med lettere skader. Den 43 år gamle faren hadde en del kuttskader etter å ha blitt dratt mot klippen og steinene. 13-åringen hadde svelget mye vann og spydde en del i det han kom seg på land.

 

Lokale brannmannskaper kom raskt til stedet og et helikopter fra San Vicente Raspeig var i luften får å eventuelt hjelpe til, uten at det ble nødvendig.

 

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter