Nå er den nye La Siesta-parken åpen!

Publisert

Ordføreren i Torrevieja, Eduardo Dolon, har sammen med rådmannen for parker og hager, Concha Sala, og mange av byrådsmedlemmene i Partido Populars regjeringsteam, i formiddag innviet La Siesta-parken, som ble besøkt av hundrevis av innbyggere i området og i hele Torrevieja, spesielt internasjonale innbyggere og barnefamilier.

La Siesta Park er et av de største grøntområdene i Torrevieja, bare overgått av Aromatic Park i Torreblanca, som er mye mer diskret i sitt utvalg av fasiliteter. Parken har to hovedinnganger, fra Calle Granados og Calle Henri Matisse, som fører til den sentrale stien som i den sentrale delen skiller seg ut med en tørr fontene med 10 vannstråler og innebygd belysning.

Det er en flerbrukspark med flere idrettsanlegg, blant annet 3 paddle-tennisbaner, 1 basketballbane, 2 fotballbaner, 1 hockeybane hvor man kan ta skøytetimer og en multisportbane. På grunn av den store etterspørselen fra petanquespillere er antallet baner økt til totalt 10 baner. Et komplett område med helsefremmende og fysiske treningselementer for ulike aldersgrupper, for eksempel gymnastikk, et amfiteater med elektrisk panel som kan brukes til alle typer fritids- og kulturarrangementer.

Parken har også et sentralt torg på over 1 000 m2 hvorfra man kan se hele parken. Mer enn 400 m2 med lekeområder for barn i alle aldre, inkludert en liten klatrevegg for barn og tre rasteplasser der du kan tilbringe en hel dag med familien. Parken har en kiosk/bar, som snart skal ut på anbud og tas i bruk i løpet av de neste ukene, samt to toaletter tilpasset funksjonshemmede, som ligger i nærheten av petanquebanene og Pumptrack-banen. Et mer enn 700 m2 stort område for hunder, med mange agility-elementer for rekreasjon, disiplinering og trening, for både store og små hunder.

Og til slutt, den nå berømte pumptrackbanen på mer enn 4 000 m2 som er fullstendig asfaltert og har tre bruksnivåer, profesjonell, middels nivå og barn, og er den største asfalterte pumptrackbanen i Spania.

Alle disse fasilitetene er omgitt av mer enn 300 trær, to platåer med klatrevegetasjon, inkludert bougainvillea, mer enn 2 000 m2 tilsådd areal med sprinkleranlegg og nesten 2 500 m2 grøntområder med over 20 000 aromatiske planter og busker.

Reserver for å spille padletennis

Reservasjoner for å spille på padletennisbanene i parken må gjøres via sportsavdelingens app (torreviejasportcity), med betaling hos portvakten i La Siesta-parken. Betaling med kredittkort eller mobiltelefon. Maksimalt 3 reservasjoner (priser per time: 6 euro uten lys og 10 euro med lys).

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter