Myggplage i Torrevieja

Publisert

Regn og høye temperaturer har på nytt ført til en oppblomstring av mygg i Torrevieja-området. Igjen er det rundt Torrevieja-lagunen det er verst.

Rådhuset har en avtale med et privat selskap om sprøyting. De er nå aktive i området og sprayer gift ut i nærmiljøet. Man hevder det er “tiger-mygg” som utgjør det største problemet. Det er en art som ikke hører til her naturlig.

Situasjonen skapte problemer for gatemat-festivalen noen dager tilbake samt konsertene som ble holdt i området. Man måtte spraye ekstra i tilknytning til disse arrangementene.

Mye av problemet man har med mygg er knyttet til det dårlige avløpsnettet. Rådhuset har over årtier gitt tillatelser for å lage nye urbanisasjoner uten å kreve av utbygger at man lager et tilstrekkelig avløpsnett for vann.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...


Nyttig å vite:

Relevante nyheter