Musikalen Peter Pan 14. og 15. oktober i Torrevieja

Publisert

Etter å ha turnert verden rundt med mer enn 5000 forestillinger og fem millioner tilskuere, kommer “Peter, the Musical” tilbake til Spania. En spansk forestilling som opprinnelig trollbandt millioner av tilskuere, og som vil gjøre et av sine første stopp i Torrevieja.

Det kommunale teateret venter allerede på den neste 14. og 15. oktober ombordstigning av den evige gutten i galeonen til kaptein Krok og historien om hans reise til Neverland.

Rådmannen for kultur, Antonio Quesada, sammen med direktøren for Kultur Torrevieja, Lalo Díez; Tomás Padilla, produsent og regissør av musikalen; Silvia Villaú, kunstnerisk leder og stjerne som spiller rollen som Peter, og Carlos Benito, som skal spille kaptein Krok, presenterte torsdag iscenesettelsen av rollebesetningen, som vil fremføre den velkjente fortellingen i byens salinera i fire unike økter. En musikal for alle publikumsgrupper “som lover å trollbinde de yngste barna, men også de eldre”, ifølge arrangørene.

Musikalen har allerede spilt på prestisjetunge scener som Garrick Theatre i London. “Dette er en av de mest suksessrike spanske musikalene gjennom tidene. Denne nasjonale turneen presenterer en fornyet produksjon som integrerer den nyeste teaterteknologien innen lys, lyd, kulisser og fly for å gjenskape magien i denne legendariske historien”, sier kulturministeren. Dermed vil det være mulig å se fra det gjenskapte drømmehuset i London der Wendy, John og Mich.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...


Nyttig å vite:

Relevante nyheter