Seks museum i Orihuela

Publisert

Orihuela er kjent for sin rike historie. Folk har bodd her i uminnelige tider og byen har over århundrer vært et religiøst sentrum. Kommunen forsøker å få deler av dens kulturarv deklarert som del av verdensarven via UNESCO.

Museer i Orihuela:

Museum for religiøs kunst, Museo Diocesano de Arte Sacro

Adresse: Plaza del Carmen, 1, 03300 Orihuela,

Dette museet huser en verdifull samling av religiøs kunst, inkludert skulpturer, malerier og religiøse gjenstander fra middelalderen. Besøkende kan utforske Orihuelas rike religiøse tradisjoner.

Museo de la Muralla (Museum for bymuren)

Adresse: Calle Adolfo Clavarana, 03300 Orihuela, Alicante
Dette museet viser de gamle bymurene i Orihuela, som har beskyttet byen i århundrer. Besøkende kan lære om murenes historie og forsvarssystemene som ble brukt i middelalderen.

Museo Arqueológico Comarcal de Orihuela, Regionalt arkeologisk museum

Adresse: C/ Hospital, 3 Orihuela
Dette museet viser arkeologiske funn fra regionen og gir innsikt i den førhistoriske, romerske og islamske perioden. Besøkende kan beundre gjenstander som keramikk, verktøy og smykker.

Museo de la Reconquista (Museum of the Reconquest)

Adresse: Plaza del Marqués de Rafal, 03300 Orihuela, Alicante

Dette museet fokuserer på perioden kjent som Reconquista, da kristne styrker gjenvant kontrollen over regionen fra maurerne. Besøkende kan lære om de viktige hendelsene og personene som formet Orihuelas historie. Museet er i stor grad dedikert legender og i mindre grad historiske fakta.

Casa Museo Miguel Hernandez

Adresse: C/ Miguel Hernández nº 73, Orihuela

Dette museet er dedikert til den kjente Orihuela-poeten Miguel Hernández. Det viser hans liv, verk og den kulturelle konteksten han levde i. Besøkende kan utforske museets utstillinger og få en dypere forståelse av hans litterære arv.

MUSEO FUNDACIÓN PEDRERA

AdressE: C/ Doctor Sarget , 5.

Orihuelas palass-museum. På 1900-tallet ble bygget overtatt av den private stiftelsen «Fundación Pedrera», hvis formål var å samle objekter relatert til utdannelse, kultur og kunst. I samlingen finner man verker fra Picasso, Goya, Dalí, Madrazo, Sorolla, Fortuny, Zuluaga samt et uferdig verk av Rembrandt.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...


Nyttig å vite:

Relevante nyheter