Murcia: SOS 4.8 starter årets festivalsommer

0
62
Festivalsommer: Spanske og internasjonale toppartister opptrer under SOS 4.8 denne helgen.

2. og 3. mai går den syvende utgaven av musikkfestivalen SOS 4.8 av stabelen i Murcia. SOS-festivalen blitt til en liten økonomisk motor for byen og har blitt en uunnværlig avtale i kalenderen over musikkfestivaler i Spania.

Økonomisk motor

Hovedårsaken til at festivalen har blitt en slik suksess og et referansepunkt skyldes ifølge festivalsjefen Roger Dedeu at den kombinerer en rekke elementer som kunstutstillinger, musikk og sang, med tradisjonelt flott vær under denne langhelgen.

Musikken er selvfølgelig det store trekkplasteret sier han. Men, det vil også arrangeres en lang rekke seminarer og work-shops for festivalgåerne, både på festivalområdet og i sentrum av byen.

Etter flere år med trange kår har festivalen igjen budsjett til å sette opp konserter i sentrum av byen, nærmere bestemt i Plaza de los Flores-Tardeo.

-Vi gleder oss voldsomt over at vi igjen kan tilby konserter i hjertet av byen sier festivalsjef Roger Dedeu. Men det er fortsatt ikke er økonomisk handlingsrom for å holde konserter i auditoriet slik som i tidligere år, til det er produksjonskostnadene fortsatt for høye. 

Internasjonale og nasjonale toppartister

Under årets festival kan deltakerne overvære en eklektisk blanding av konserter innen sjangrene indie, rock, pop, og elektronica fra en lang rekke internasjonale og nasjonale artister. Blant artistene som opptrer under dette årets festival kan vi nevne Pet Shop boys, Damon Albarn, Fangoria, Gold Panda, Rinocerose, Phoenix, The Kooks og The Prodigy.

Fortsatt ledige billetter

Hele 25 prosent av billettene til festivalen ble solgt allerede før noen artister var offentliggjort. Dersom du fortsatt ikke har kjøpt billett er det uansett ikke for sent. Billettluken på festivalområdet vil holde åpent fredag og lørdag fra kl. 16.00 til 02.00. Festivalpasset koster 70 euro, mens et dagspass koster 40 euro. Festivalområdet til SOS 4.8 ligger i Avenida Primero de Mayo, Esquina Avenida del Intendente Jorge Palacios.