Moteuke i Torrevieja i juni

Publisert

I juni vil Torrevieja kle seg i mote, med mye musikk og masse spanske kjendiser. “Torrevieja Weekend” arrangeres fredag 14. og lørdag 15. juni.

I år vil den prestisjetunge og anerkjente designeren Agatha Ruiz de la Prada, med en lang karriere og erfaring i bransjen, være til stede. Torito, Cristina Rodríguez, Ares Teixidó og Eduardo Navarretes kolleger fra TV-programmet “Zapeando”, er noen av ansiktene som vil være med på denne helgen der Costa Blanca og byen Torrevieja vil bli bekreftet som en turist- og gastronomisk enklave der mote og lokal handel er de viktigste hovedpersonene.

Helgen begynner fredag 14. juni med den velkjente “Ruta del Comercio Local”, der kjendiser vil besøke alle de deltakende butikkene med musikk, charanga, dans og karnevalsgrupper. En fantastisk dag som oppmuntrer og synliggjør denne sektoren, som er en viktig muskel i sentrum av byen vår.

Lørdag 15. juni kl. 20.00 pyntes Paseo Vista Alegre opp med mote, musikk og et nytt område med en spesiell “instagrammable” dekorasjon.

Klokken 21:00 begynner moteshowet, der det ved denne anledningen vil være designene til den nye kolleksjonen til Agatha Ruiz de la Prada, sammen med butikkene våre: Pink Velvet, Joyería Hernández, Nichy Seijo. Óptica Llamusi, Me and Mi, Betun, Oksana, óptica Mar, Victoria Alarcón, Arena, Óptica Chantal, Riera y Cocco, og de lokale designerne: Teres Mateo, Anahí og Moda de Nata, som vil få catwalken på Paseo Vista Alegre til å vibrere.

Det endelige klimakset blir livekonserten med Nancys Rubias blant mange andre overraskelser som vil følge oss den kvelden.

I følge forretningsmannen Eduardo Navarrete: “I år ønsker vi å fortsette å vokse, vi ønsker å ta merkevaren Torrevieja gjennom hele det nasjonale territoriet, og for dette vil vi ha et større antall nasjonal presse, som vil komme fra Madrid lørdag 14. juni. Vi kommer til å ha motemagasiner, RTVE og programmer som Socialité og Zapeando. I tillegg vil det være en reklamekampanje på forskjellige TV-programmer som El Hormiguero”.

I tillegg har designeren avansert at presentasjonen av boken hans, der byen Torrevieja og paraden “Torrevieja Weekend” har et kapittel, vil være den 15. mai på Real Club Nautico de Torrevieja klokken 20:00.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...


Nyttig å vite:

Relevante nyheter