Moteuke i Torrevieja 14. til 16. juni

Publisert

Den tredje utgaven av Torrevieja Weekend markeres nå i juni. Det er et initiativ fremmet av designeren og gründeren Eduardo Navarrete og byrådet i Torrevieja. Et format som er konsolidert i sitt tredje år og der mote, handel og lokalt håndverk på Costa Blanca blir hyllet.

Fra 14. til 16. juni er byen Torrevieja kledd i mote og trender. Det gjør den under beskyttelse av en av de mest internasjonalt anerkjente designerne, Agatha Ruiz de la Prada, hvis moteshow vil være det endelige klimakset på catwalken som ligger i Paseo Vistalegre, i hjertet av Torrevieja, klokka 20:00 lørdag 15. juni, foran tusenvis av mennesker.

Etter å ha samlet mer enn 5000 deltakere i forrige utgave, kommer formatet tilbake som en injeksjon av mote på en catwalk langs hvilken parade lokale virksomheter i byen, i en galla som avsluttes med en konsert av Nancys Rubias som en finale til en helg full av aktiviteter i byen.

Slik vil kjendisene og mediene lørdag formiddag, fra kl. 11.45 og utover, turnere, med utgangspunkt i Óptica Mar, de forskjellige butikkene som gir liv til det lokale stoffet i Torrevieja, en opptakt til handelsgallaen med stopp på Oxana, Pink Velvet, Riera, Arena, Victoria Alarcón, Mini & Me, Cocco, Nichi Seijo, Óptica Llamusí, Joyería Hernández, Óptica Chantal, Óptica Mar og Zapatería Betún.

Etter to utgaver, der designere som Maison Mesa og kjente ansikter som La Terremoto de Alcorcón, Ricky Merino eller gruppen Varry Brava har deltatt, er initiativet posisjonert som en av årets mest etterlengtede begivenheter på Costa Blanca, der Torreviejas DNA fremheves som turistmål og som en enklave for mote og håndverk.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter