Modererer endringene av byens nye ansikt mot havnen

Publisert

Verken total eller delvis under bakken. Ordføreren i Torrevieja, Eduardo Dolon, og varaordføreren Rosario Martinez Chazarra presenterte fredag det siste forslaget til ombygging av havneområdet.

Det er snakk om å helt eldre Torreviejas “ansikt mot havnen” ved siden av det nye fritids-området som skal bygges i havneområdet. Rådhuset har nå satt av de neste 15 dager for at innbyggerne kan bidra med sitt syn på denne nye versjonen av prosjektet, som berører 135.000 kvadratmeter av strandpromenaden.

Det sistnevnte alternativet krever en kommunal finansiering på 45 millioner kroner, uten å ta med de 20 millionene som trengs til rehabiliteringen av Eras de la Sal. Den nye fristen for oppstart av arbeidene – og dette er første gang på tre år – ble av ordføreren på en pressekonferanse satt til siste kvartal i år.

Ifølge det nye forslaget vil all trafikk mellom området rundt havneområdet i Torrevieja gå på overflaten. Hovedtyngden av biltrafikken til dette området vil gå via Calle Ramón Gallud, og vil kun ha to alternativer. Å kjøre inn i den nye underjordiske parkeringskjelleren i fritidsområdet Paseo del Mar eller å kjøre ut via Calle Rambla Juan Mateo.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter