Middelaldermarked i Elche

Publisert

I år arrangeres det middelalderfest i Elche fra den 23.-26. oktober. Et stort middelaldremarked med håndverks boder, karuseller og gateunderholdning vil ta besøkende med på en reise flere århundrer tilbake i tid.

Arrangørene jobber nå med å få de siste detaljene på plass og torsdag 23. oktober klokken 18:30 er det offisiell åpning av markedet som er satt opp ved basilikaen Santa Maria, Calahorra og Glorieta, midt i sentrum av Elche.

I løpet av helgen kan besøkende oppleve gateartister opptre mellom håndverkboder mens de prøver noen av de mange kulinariske tilbudene på markedet. Middelalderfestivalen vil også tilby gratiskonserter og ulike barne- og familieaktiviteter.

I anledning av middelalderfeiringen, melder det lokale politiet i Elche at det vil bli lagt begrensninger på biltrafikken i området rundt Plaza de Baix y Corredora fra klokken 18:30, når det er ventet størst innrykk av publikum.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter