Middelalder-marked 3.-5. februar i Orihuela

Publisert

Markedet åpner fredag 3. februar klokken 09.00. Hver dag til og med søndag 5. februar vil over 300 boder holde åpent frem til klokken 23.00.

Årets marked blir trolig det største man noensinne har arrangert her. Arrangørene lover flere oppvisninger, gateteater, show og mye mer. Målet deres er å gjøre Middelalder-markedet i Orihuela til et arrangement på høyde med de mest kjente markedene i Spania.

I tillegg til boder som selger, mat, håndverk, og tradisjonelle produkter, blir det en rekke workshops, oppvisninger og aktiviteter for barn.

Markedet går fra Puerta de la Olma til Plaza de Santiago via Calle del Hospital og Calle Francisco Die. Med det går markedet dette året også gjennom flere gater i bydelen Rabaloche.

Det er første gang etter pandemien man igjen kan arrangere det tradisjonelle og populære markedet. Årets arrangement blir større enn tidligere.

Åpne museer i Orihuela

Byens museer holder åpent paralellt med markedet fra klokken 10.00 til 21.00 dette inkluderer:

Museo de la Reconquista viser frem både malerier og skulpturer.

Museo Diocesano de Arte Sacro viser frem “middelalder-kunst” inklusive skulpturer.

Casa Museo de Miguel Hernández, vil blant annet vise frem hvordan man tradisjonelt har vasket og behandlet tekstiler med stein.

Byens katedral, Catedral de Orihuela, holder åpne dører med guidede omvisninger hele dagen. Man viser frem både katedralen og tar besøkende med opp i klokke-tårnet.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter