Mat-messe i Torrevieja 28-30. oktober

Publisert

VegaBaja, regionen Torrevieja og Orihuela befinner seg i, hevdes å ha en av Europas mest produktive landskap. Med det sikter man til den store og varierte produksjonen bønder her har av grønnsaker og frukt med svært høy kvalitet.

For å feire dette, samt vise frem utbudet, inviterer man for sjette gang til gastronomi-festivalen “GASTROVEGABAJA” 28. til og med 30. oktober. Arrangørene lover tre dager med masse spaksprøver, kokkeshow, kunst, fotoutstilling, musikk og selvsagt masse aktiviteter for barna.

Det hele arrangeres i Torreviejas auditorium “El Auditorio Conservatorio Internacional de Música es” hvor man holder åpent 10.00 til 19.30 disse dagene.

De som står bak messen er foreningen som samler mange restauranter og hoteller i regionen, Asociación de Empresas de Hostelería de Torrevieja. Samt den offentlige stiftelsen som promoterer Valencia-regionen, “Comunitat Valenciana, l’Exquisit Mediterrani”.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter