Masa-hotellet i Torrevieja skal selges

Publisert

Hotellet like nord for sentrum i Torrevieja har fantastisk utsikt over havet. Det er nå lagt ut for salg for 6 millioner euro.

Det er svensken Gunnar Mattsson som eier hotellet som i mange år var stedet man innlosjerte skandinaver på “visningstur” til Spania. Mattsson har solgt titusenvis av boliger i området gjennom Masa International som han også grunnla i tillegg til klubben Mas Amigos.

Hotellet ble bygget i 1962 og gjennomgikk en omfattende renovering i 2002 og 2004. Det trestjerners Hotel Masa International ligger tre kilometer fra sentrum og kan skilte med store balkonger på soverommene hvor man kan nyte utsikten over Middelhavet. Hotellet ligger i La Higuera-bukten på en klippe som skråner ned mot sandstranden, ca. 800 meter fra La Mata-stranden.

Ifølge eiendomsportalen idealista er Hotel Masa International 5811 kvadratmeter stort og har 50 soverom fordelt på tre etasjer – alle med eget bad – samt to luksuriøse executive-suiter.

Rommene har klimaanlegg, gratis Wi-Fi, safe, TV med kabelkanaler, romslige garderober og skap, skrivebord og telefon. Hotellet har et utendørsbasseng og en restaurant som serverer en blanding av middelhavsmat og globale smaker.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter