Markedet i Torrevieja utsettes til juni

Publisert

Rådhuset i Torrevieja har ennå ikke klart når markedet åpner igjen. Det er eneste marked i by med over 50.000 innbyggere som forblir stengt i Valencia-regionen.

Rådhuset sier de ser etter en plass man kan dedikere eksklusivt for markedet. Den ansvarlige byråden, Antonio Vidal, sier man ser etter en plass som har plass til 120 boder. Lite tyder på at det blir noe marked i saltbyen før en gang i juni.

Rådhuset annonserte opprinnelig, i slutten av mai, at man skulle åpne markedet i byen fra og med fredag 8. mai. Etter å ha tenkt litt på de praktiske problemene som kom ut av de nye forskriftene som gjelder måtte man stoppe planene inntil videre.

Bodene bli redusert til en fjerdedel

Før det ble erklært «alarm-tilstand» i Spania hadde markedet i Torrevieja rundt 500 boder med alle typer produkter. Med dagens regelverk må man redusere antallet boder til 25% og man kan bare selge matvarer og «viktige produkter» så lenge landet er i denne «alarm-perioden» noe man regner med er historie mot slutten av juni.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...





Nyttig å vite:

Relevante nyheter