Markedene i Orihuela åpner, Torrevieja forblir uten dato

Publisert

Orihuela kommune har vært mer restriktive med åpning av både strender og markedene i kommunen. Men fra og med fredag 15. mai kan man endelig gå på markedet også i Oriheula.

Først ut er det lille markedet i Calvo Sotelo etterfulgt av det i Avenida de la Vega lørdag og La Murada og La Aperecida på søndag.

Torrevieja kommune annonserte opprinnelig at de ville åpne fredags-markedet 8.mai. Slik ble det ikke da kommunen ikke hadde reglene klare for hvordan det hele skulle organiseres i praksis.

Strenge krav til hygiene

For markedene betyr det at man vil ha inngjerdinger så man kan kontrollere hvor mange som slipper inn til enhver tid. Det må også være desinfiserende spray/gele tilgjengelig for de som går inn og ut av markedet.

I bodene blir det begrenset antall som får jobbe. Dette for at også de som jobber her holder avstand. De må jobbe med hansker og ansiktsmaske. Samtidig er det økte krav til hygiene og renhold.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter